Spletna analitika od A do Ž, 24.maj 2013 Ljubljana

analitika seminarAli res veste kaj se dogaja na vaši spletni strani? Katere vsebine in ponudbe pripeljejo obiskovalce do konverzij? Zaradi katerih vsebin zapustijo obiskovalci vaše spletno mesto in odidejo h konkurenci? Ali veste katere oglaševane ključne besede so profitabilne in katere vam delajo izgubo? Kako natačno meriti učinkovitost oglaševalskih akcij in kako jih optimizirati? In nenazadnje ali veste kako vam lahko brezplačno analitično orodje Google Analytics pomaga znatno izboljšati rezultate vašega poslovanja?

Vse to in še več boste izvedeli na seminarju Spletna analitika od A do Ž, ki bo potekal 24. maja. Oglejte si program seminarja.

analitika urša podobnik

predavateljica Urša Podobnik

Predavateljica Urša Podobnik je samostojna svetovalka za optimizacijo konverzije, spletno analitiko ter uporabniško izkušnjo. Urša ima številne reference. Med drugim je več kot 5 let v podjetju Studio Moderna skrbela za razvoj in uporabo spletne analitike 20 držav osrednje in vzhodne Evrope. Je tudi lastnica Marketing Experiments certifikata ter certifikata Google Analytics Qualified Individual.

Zagotavljamo vam, da se vam bo investicija v seminar ob upoštevanju napotkov, ki jih boste dobili na seminarju povrnila že v nekaj tednih. Ker smo v to prepričani, vam dajemo 100% garancijo na zadovoljstvo! Če s seminarjem ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar!

Kliknite in se prijavite še danes ter izkoristite 20 € popusta za obiskovalce strani Nasvet.com (koda: NASVET).

Vsi udeleženci seminarja bodo prejeli tudi brezplačen kupon v vrednosti 60 € za oglaševanje na Googlu!

Vljudno vabljeni!

udeleženci lanskoletnega seminarja Spletna analitika od A do Ž

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top