Optimizacija spletnih strani

Vašo spletno stran bomo za vaše najpomembnejše ključne besede pripeljali do TOP pozicij na iskalniku Google.si. Posredovali vam bomo napotke za vsebinsko in tehnično optimizacijo vaše spletne strani ter zgradili zunanje povezave (linke) do vaše spletne strani, kar vam bo za vaše najpomembnejše ključne besede prineslo bistveno boljše pozicije na iskalnikih kot jih imate sedaj. Z našo pomočjo lahko pridete do TOP pozicij na iskalniku Google.si.

Image

Zakaj je pomembna optimizacija spletnih strani – SEO?

 • Optimizacija spletnih strani (Search EngineOptimization – SEO) je eden izmed najpomembnejših dejavnikov pri promociji vaše spletne strani, saj vam zagotavlja “vidnost” spletne strani na iskalnikih.
 • Glavni namen optimizacije spletnih strani je izboljšanje pozicij na iskalnikih za vaše najbolj pomembne ključne besede. To posledično pomeni več obiskovalcev, več potencialnh strank in večjo verjetnost, da boste sklenili kakšen dodaten posel.
 • Prvo izpisani organski rezultat iskanj lahko dobi tudi več kot 50% vseh klikov, ki se zgodijo na 1. strani rezultatov iskanj.
 • Na 1. strani iskalnikov se zgodi cca. 90% vseh klikov!
 • Dobra pozicija spletne strani na iskalnikih je za vsako spletno stran življenjskega pomena!

Nekaj najpomembnejših dejstev

90% vseh klikov se zgodi na 1. strani

55% klikov dobi 1. pozicija

80% vseh klikov dobijo prve tri pozicije

70% klikov dobijo organske povezave

Cenik optimizacija spletnih strani

OPOMBA: V kolikor napišete članke sami, so spodnje cene nižje za 20%!

Paket S

Personal


190 / enkratno
DDV ni vključen

 • Priprava in objava 5 člankov na različnih spletnih straneh
 • Dolžina članka cca. 300 besed
 • Članek vsebuje sliko in max. 2 povezavi do vaše spletne strani
 • Poročilo s povezavami do objav
Pošlji povpraševanje

Paket M

Best value


370 / enkratno
DDV ni vključen

 • Priprava in objava 10 člankov na blogih
 • Dolžina članka cca. 300 besed
 • Članek vsebuje sliko in max. 2 povezavi do vaše spletne strani
 • Poročilo s povezavami do objav
Pošlji povpraševanje

Paket L

Business


645 / enkratno
DDV ni vključen

 • Podrobna analiza spletne strani
 • Priprava pisnih napotkov za vsebinsko in tehnično optimizacijo
 • Priprava in objava 10 člankov na blogih
 • Dolžina članka cca. 300 besed
 • Članek vsebuje sliko in max. 2 povezavi do vaše spletne strani
 • Poročilo s povezavami do objav
Pošlji povpraševanje

Paket XL

Optimalno


970 / enkratno
DDV ni vključen

 • Podrobna analiza spletne strani
 • Priprava pisnih napotkov za vsebinsko in tehnično optimizacijo
 • Vključitev strani v Google Search Console
 • Redna mesečna on-site optimizacija
 • Priprava in objava 20 člankov na blogih (objave so razporejene v obdobju 2-3 mesecev)
 • Poročilo o pozicijah in napredku ključnih besed na Google.si
Pošlji povpraševanje

SEO ČLANKI

Možno se je dogovoriti tudi zgolj za objavo SEO člankov. Na razpolago imamo preko 60 spletnih strani na različnih strežnikih in IP-jih za objavo SEO člankov. Nekaj je strani za objavo SEO člankov je tudi precej tematskih strani (prevajanje, apartmaji/turizem, okna/vrata).

Minimalna količina za naročilo je 5 člankov.

Cena priprave in objave SEO članka (350 besed) je 30 € + DDV.

 

Paket za zahtevnejše SEO naročnike

Paket Custom (mesečno obračunavanje)

Cena: odvisna je od doseženih pozicij zakupljenih ključnih besed & števila objavljenih SEO člankov

 

 

Dovolite, da vam pomagamo!
Kliknite na povezavo Optimizacija spletnih strani za podrobnejše informacije.

FAQ

SEO ali Optimizacija spletnih strani

SEO ali optimizacija strani, je postopek izboljšanja vidnosti in uvrstitve spletnega mesta na iskalnikih, kot je Google. Z optimizacijo spletnega mesta za iskalnike lahko podjetja in organizacije izboljšajo svoje pozicije na iskalnikih in tako znatno povečajo svojo vidnost ter posledično privabijo več potencialnih strank ali uporabnikov na svoje spletno mesto.

Uporaba ključnih besed

Eden ključnih elementov učinkovite SEO optimizacije je uporaba relevantnih ključnih besed. S tem, ko v vsebino spletnega mesta vključimo te ključne besede, kot tudi v naslove strani (headingi), naslove (title) in druge pomembne elemente, ki tvorijo spletno mesto (npr. url povezave, slike, linki), lahko iskalniki enostavno prepoznajo tematiko in vsebino strani. To jim omogoča, da stran bolj natančno in boljše uvrstijo v rezultate iskanja.

Poleg uporabe ključnih besed obstajajo številne druge tehnike, ki jih lahko uporabimo za izboljšanje SEO optimizacije spletnega mesta. Med pomembnimi SEO dejavniki so tudi optimizacija strukture in navigacije spletnega mesta, izboljšanje hitrosti nalaganja strani in pridobivanje povezav z drugimi uglednimi spletnimi mesti (backlinki).

Drug pomemben vidik optimizacije spletnih strani je ustvarjanje visokokakovostnih in edinstvenih (unikatnih) vsebin. Iskalniki se trudijo uporabnikom ponuditi najbolj relevantne in uporabne informacije za njihova poizvedovanja, zato je pomembno, da ima spletno mesto stalen pritok svežih, informativnih vsebin, ki ustrezajo potrebam in interesom ciljne publike.

Zakaj je SEO pomemben?

V celoti je SEO ključen del vsake spletne tržne strategije. Z optimizacijo spletnega mesta za iskalnike lahko podjetja in organizacije povečajo svojo vidnost, privabijo več potencialnih strank in na koncu povečajo svoj dobiček.

Kako lahko izboljšate pozicijo svoje spletne strani na iskalnikih?

 1. Optimizirajte svojo spletno stran za iskalnike. Uporabljajte ključne besede v vseh najpomembnejših elementih, ki vplivajo na optimizacijo spletne strani: v naslovih, opisih in vsebini. Pri izbiri ključnih besed morate ciljati na fraze, ki jih uporabniki uporabljajo pri iskanju.
 2. Ustvarite kakovostno vsebino. Za izboljšanje organskega položaja vaše spletne strani je kakovostna vsebina izjemno pomembna. Pišite vsebino, ki je uporabna in relevantna za vašo občinstvo in poskrbite, da bo vključevala ključne besede, ki se bodo tudi večkrat ponovile.
 3. Pridobite visoko kakovostne zunanje povezave (ang. backlinke). Povezave s poučnimi in zaupanja vrednimi spletnimi stranmi lahko pomagajo, da se vaša spletna stran uvrsti višje. Več kvalitetnih povezav kot boste pridobili, boljše bo za pozicijo vaše spletne strani na iskalnikih.
 4. Spremljajte svoj napredek. Sledite napredku vaše spletne strani, da bi prepoznali območja optimizacije spletne strani, ki jih je potrebno izboljšati.
top