Radoš Skrt, strokovnjak za spletno oglaševanje

Mag. Radoš Skrt je eden vodilnih strokovnjakov za optimizacijo spletnih strani (SEO) in iskalni marketing v Sloveniji ter redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga. V okviru svojega podjetja Nasvet.com ponuja poleg SEO – optimizacije spletnih strani tudi storitve Facebook in Google Ads (AdWords) oglaševanja.

Na Facebooku in Googlu je kreiral že več kot 1.600 oglasnih akcij, spisal na tisoče prodajnih oglasov ter plasiral v imenu svojih strank že več kot 5 milijonov evrov v omenjena kanala.

Radoš Skrt je izredno aktiven tudi na področju izobraževanja. Organiziral je namreč že več kot 50 seminarjev in delavnic s področja internetnega marketinga (več na https://seminarji.nasvet.com), sam pa je od leta 2000 predaval na več kot 90 dogodkih. Med njegovimi referencami s področja predavateljstva se najde: Netfork Akademija, SEMPL, DIMAQ, Ministrstvo za javno upravo, LUI – Ljubljanski univerzitetni inkubator, Studio Moderna, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, Fakulteta za management Koper, Časnik Finance, Podjetniški inkubator Bela krajina in številni drugi.

Radoš Skrt. Nasvet.com

mag. Radoš Skrt, Nasvet.com

Radoš Skrt je bil od leta 2007-2014 zaposlen kot internetni direktor za Slovenijo v podjetju Studio Moderna, kjer je bil s svojo ekipo odgovoren za poslovanje spletnih trgovin Dormeo, Top Shop, Delimano, Kosmodisk, Wellneo in Walkmaxx, ki so vsako leto ustvarile nekaj milijonov evrov prometa.

Rezultat njegovega več kot 25 letnega preučevanje teoretičnih in praktičnih vidikov internetnega marketinga je tudi več kot 180 objavljenih člankov v dnevnikih in revijah kot so Delo, Kapital, Dnevnik, Finance, Monitor, Moj mikro, Gospodarski Vestnik, Novi Tednik, Poslovna dinamika, Revija Internet, itd. Večina člankov je objavljenih tukaj.

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Radoš Skrt

mag. Radoš Skrt, Nasvet.com

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top