Zaposlitve na področju interneta

mailingPodjetje Studio Moderna d.o.o. zaradi rasti in želje po večanju internetne prodaje išče nove sodelavce na naslednjih področjih: Vodja internet projektov, Internet copywriter, Internet analitik, Programer, Razvijalec spletnih aplikacij, HTML koder, Internet designer. Podroben opis delovnih mest si lahko ogledate na našem forumu.

O podjetju Studio Moderna d.o.o.

Glavni akter v srednji in vzhodni Evropi.

  • Studio Moderna je s svojo edinstveno infrastrukturo edino podjetje, ki je prisotno na 19 srednje – in vzhodnoevropskih trgih.
  • 19 strokovnih centrov za dialog s kupci.
  • Več kot 600 izredno usposobljenih in izkušenih zastopnikov za potrebe kupcev, ki tekoče govorijo 20 jezikov: albanski, bolgarski, hrvaški, češki, angleški, estonski, nemški, madžarski, italijanski, latvijski, litvanski, makedonski, poljski, romunski, ruski, srbski, slovaški, slovenski, ukrajinski ter beloruski jezik.
  • Več kot 6 milijonov klicev letno.
  • Vertikalno integriran prodajni sistem z več kot 12-letnim znanjem in izkušnjami na področju reševanja potreb kupcev.
  • Doseg 320 milijonov potrošnikov v srednji in vzhodni Evropi.
Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top