Prisluhnite #1 strokovnjaku za internetno prodajo v Sloveniji!

rok hrastnik15. februarja vas vabimo, da se udeležite celodnevnega seminarja, na katerem vas bo eden najboljših predavateljev in #1 strokovnjak za internetno prodajo v Sloveniji – Rok Hrastnik popeljal v svet učinkovitega internetnega poslovanja. Vsebina celodnevnega seminarja bo 100 % praktična, brez nepotrebne teorije in bo temeljila zgolj na praktičnih primerih, “prej/potem rešitvah” ter konkretnih receptih za vaš posel. Če želite spremeniti spletno stran v močno prodajno orodje, potem seminarja Prodajna optimizacija spletnih mest preprosto ne smete zamuditi.

Na seminarju boste na podlagi številnih nasvetov in praktičnih primerov dobili konkretne odgovore in rešitve na vprašanja kot so:

  • Kako z internetom pospeševati prodajo pri kateremkoli poslu – od frizerskih in gradbenih storitev do mega spletne prodaje?
  • Kako poteka nakupni proces na internetu za različne produkte?
  • Kako konkretno poteka prodajna optimizacija spletnega mesta in kakšni so rezultati optimizacije?
  • Kako se pravilno lotimo ocenjevanja uspešnosti in učinkovitosti spletnega mesta?
  • Kako izboljšati pretvorbo obiskovalcev v kupce?
  • Katera Google Analytics poročila so zares uporabna in kako jih uporabiti v praksi?
  • Kako enostavno ugotoviti katere kampanje privabljajo najbolj kvalitetne obiskovalce?

Vse to in še več boste izvedeli 15.februarja na seminarju Prodajna optimizacija spletnih mest.

Predavatelj

Rok Hrastnik je trenutno izvršni direktor podjetja iPROM. Do leta 2011 je kot mednarodni internetni direktor skupine Studio Moderna vodil razvoj internetnega trženja in spletne prodaje na 22 trgih Srednje in Vzhodne Evrope.

Rok je prepoznan kot eden vodilnih strokovnjakov za neposredno trženje na internetu, v svoji karieri pa se že od začetka osredotoča na neposredno ustvarjanje prodajnih rezultatov s pomočjo prodajne moči interneta.

Je vsakoletni predavatelj na največjih svetovnih konferencah direktnega marketinga, kot sta letni konferenci ACCM in DMA v ZDA, na nemških konferencah direktnega marketinga (Direct Mail World, Teleshopping World …) in še drugih po svetu in tudi v Sloveniji.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top