Seminar Optimizacija spletnih strani, 17.2.2012

seo seminarVerjetno veste, da pripeljejo iskalniki na vašo spletno stran glavnino vsega obiska. Toda ali veste, da se približno 80% vseh klikov zgodi na 1. strani rezultatov iskanj in da se približno 60% vseh klikov na iskalnikih zgodi med prvimi tremi izpisanimi rezultati iskanj?

Če si ne morete privošciti, da bi 80% potencialnih kupcev namesto vaše spletne strani obiskovalo spletne strani vaših neposrednih konkurentov, potem vas vabimo na seminar Optimizacija spletnih strani na katerem boste med drugim izvedeli:

  • Kako na spletu s pomočjo optimizacije spletne strani uspešno prodajati dimnike, gume, prenosne računalnike, tiskalnike, tonerje?
  • Katere so najpogostejše napake zaradi katerih spletne strani ne dosežejo željenih pozicij na iskalnikih?
  • Katera brezplačna orodja nam pomagajo izboljšati optimiziranost spletne strani?
  • Kako se lotiti optimizacije kompleksnih spletnih strani?
  • Kako se prebiti na prvo stran iskalnikov s pomočjo gradnje povezav?
  • Katere so najnovejše “SERP domination” tehnike, s pomočjo katerih dominirate na prvi strani iskalnikov za določen iskalni niz?

OGLEJTE SI PROGRAM SEMINARJA

Vse to in še več boste izvedeli 17. februarja na seminarju Optimizacija spletnih strani – Kako do TOP pozicij na iskalnikih.

Zagotavljamo vam, da se vam bo investicija v seminar ob upoštevanju napotkov, ki jih boste dobili na seminarju povrnila že v nekaj tednih.

Ker smo v to prepričani, vam dajemo 100% garancijo na zadovoljstvo! Če s seminarjem ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar!

Kliknite in se prijavite še danes!

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top