Seminar Optimizacija spletnih strani, 17.2.2012

seo seminarVerjetno veste, da pripeljejo iskalniki na vašo spletno stran glavnino vsega obiska. Toda ali veste, da se približno 80% vseh klikov zgodi na 1. strani rezultatov iskanj in da se približno 60% vseh klikov na iskalnikih zgodi med prvimi tremi izpisanimi rezultati iskanj?

Če si ne morete privošciti, da bi 80% potencialnih kupcev namesto vaše spletne strani obiskovalo spletne strani vaših neposrednih konkurentov, potem vas vabimo na seminar Optimizacija spletnih strani na katerem boste med drugim izvedeli:

  • Kako na spletu s pomočjo optimizacije spletne strani uspešno prodajati dimnike, gume, prenosne računalnike, tiskalnike, tonerje?
  • Katere so najpogostejše napake zaradi katerih spletne strani ne dosežejo željenih pozicij na iskalnikih?
  • Katera brezplačna orodja nam pomagajo izboljšati optimiziranost spletne strani?
  • Kako se lotiti optimizacije kompleksnih spletnih strani?
  • Kako se prebiti na prvo stran iskalnikov s pomočjo gradnje povezav?
  • Katere so najnovejše “SERP domination” tehnike, s pomočjo katerih dominirate na prvi strani iskalnikov za določen iskalni niz?

OGLEJTE SI PROGRAM SEMINARJA

Vse to in še več boste izvedeli 17. februarja na seminarju Optimizacija spletnih strani – Kako do TOP pozicij na iskalnikih.

Zagotavljamo vam, da se vam bo investicija v seminar ob upoštevanju napotkov, ki jih boste dobili na seminarju povrnila že v nekaj tednih.

Ker smo v to prepričani, vam dajemo 100% garancijo na zadovoljstvo! Če s seminarjem ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar!

Kliknite in se prijavite še danes!

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top