Seminar Kako do učinkovite spletne strani?

seminar internetVabimo vas, da se udeležite seminarja Kako do učinkovite spletne strani?, ki bo potekal 12. oktobra v Ljubljani. Organizator seminarja Nasvet.com je pripravil 7 predavanj ter več kot 6 ur programa. 6 predavateljev z ogromno izkušnjami na področju internet marketinga je zagotovilo, da boste na seminarju dobili obilo uporabnih informacij, ki jih boste lahko koristno uporabili pri poslovanju vašega podjetja. Udeleženci 3. ponovitve seminarja “Kako do učinkovite spletne strani?” so leta 2011 ocenili seminar s povprečno oceno 4,9!

Med drugim boste skozi številne praktične primere na seminarju “Kako do učinkovite spletne strani?” izvedeli:

  • Kako izkoristiti Facebook in Google za povečanje prodaje?
  • Kako izboljšati pozicije na iskalnikih in kako pritegniti potencialne stranke na spletno stran?
  • Kako izvajati učinkovite prodajne akcije prek e-pošte?
  • Kako meriti učinkovitost oglasnih akcij in statistiko obiskanosti spletne strani?
  • Kako z enostavnim testiranjem povečati konverzijo na spletni strani in s tem prihodke?

Seminar Kako do učinkovite spletne strani? je namenjem direktorjem, zaposlenim v marketingu, tržnikom, vodjem spletnih trgovin in spletnih strani, osebam, ki so odgovorne za realizacijo strateških marketinških akcij, osebam, ki se ukvarjajo z e-marketingom, osebam, ki uporabljajo internet,…

Organizator seminarja je za udeležence seminarja pripravil vrsto ugodnosti:  20€ popusta za “first minute” prijave do 14.9.2012,  10% popust za drugega udeleženca iz istega podjetja, 15% popust za študente.

To pa še ni vse! Vsi udeleženci bodo dobili tudi brezplačna kupona v vrednosti 70 € za oglaševanje na Googlu (kupon) in v vrednosti 40 € za oglaševanje na Najdi.si.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top