Spletnikov urejevalnik spletnih strani med boljšimi na svetu

mailingMed finaliste prestižnega tekmovanja spletnih pripomočkov Webware 100 se je uvrstilo tudi orodje slovenske storitve za spletno prodajo Spletnik.si (v tujini pod imenom Sitekreator). Za prestižna prva mesta v kategoriji spletnega objavljanja se Spletnikovo orodje meri z zvenečimi imeni Google Blogger, Adobe Flash in WordPress.
Spletne poslovne uspehe v svetu dosegajo hitri in drzni, slovenski ponudniki spletnih storitev pa za vzpostavitev običajne strani praviloma potrebujejo vsaj nekaj tednov ali celo mesecev. Storitev Spletnik.si je uspela zato, ker naročniku omogoča takojšen začetek spletnega poslovanja, trženja ali prodaje. Uporabnik enostavno izbere eno izmed 200-ih oblikovnih predlog in nato kar sam zgradi tekste, fotogalerije, korporativni blog, forum, obrazec ali svojim kupcem pošilja prodajno e-pošto.

Enako orodje po vsem svetu uporablja že 35.000 malih in srednjih podjetij, med njimi že več kot 200 slovenskih uporabnikov. V primerjavi s konkurenčnimi orodji poteka vzpostavitev spletne strani s Spletnikom bistveno hitreje. Izdelava spletne strani je v celoti avtomatizirana, kar podjetju omogoči takojšen začetek. Uporabnik ne potrebuje nikakršnega znanja spletnega programiranja in lahko z gradnjo svoje strani prične že v nekaj minutah.

Tekmovanje Webware 100 organizira uveljavljena spletna medijska hiša CNET. Tekmovanje poteka v dveh fazah, finaliste in zmagovalce pa izberejo izključno uporabniki.

Ljubljana, 13. 6. 2007
Več Informacij:
http://www.spletnik.si

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top