Kako se izogniti globi v višini 4.170 EUR?

piskotkiKer opažamo, da še vedno precej spletnih strani ne upošteva nove zakonodaje o piškotkih in zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov, vas obveščamo, da bo v sredo, 9. oktobra Združenje za direktni marketing Slovenije (ZDM) organiziralo posvet s predstavniki Informacijske pooblaščenke, na katerem se bo govorilo najpomembnejših spremembah, konkretnih rešitvah in praktičnih napotkih s področja Varstva osebnih podatkov.

Ker je na omenjenem področju veliko odprtih vprašanj, se bodo na posvetu med drugim dotaknili naslednjih tem:

  • Osnove pri neposrednem trženju – Kdo in kdaj vam lahko posreduje podatke, kako jih lahko zbirate, kdaj lahko združujete različne baze podatkov?
  • Spremembe Zakona o elektronskih komunikacijah – Na kaj morate paziti pri trženju po telefonu ali elektronski pošti?
  • Nova zakonodaja o piškotkih – Kako urediti spletno stran, da bo skladna z zakonodajo?
  • Zavarovanje osebnih podatkov – Kako poskrbeti za zavarovanje osebnih podatkov, kako pri hrambi gradiva v digitalni obliki?

Praktičnih vprašanj je mnogo. Ker želijo v ZDM, da soustvarjate posvet, lahko posredujete vaša vprašanja na naslov info@zdms.org. Vprašanja bodo posredovana predstavnikom IP RS da se bodo lahko pripravili in odgovorili na posvetu. Navsezadnje raje investirajte v obisk posveta kot da vas doleti globa zaradi neupoštevanja zakonodaje. Posveta se kot posameznik udeležite za 99 EUR +DDV. Za podjetje znaša prijava le 159 EUR + DDV. Več na www.zdms.org.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top