Kako se izogniti globi v višini 4.170 EUR?

piskotkiKer opažamo, da še vedno precej spletnih strani ne upošteva nove zakonodaje o piškotkih in zakonodaje s področja varstva osebnih podatkov, vas obveščamo, da bo v sredo, 9. oktobra Združenje za direktni marketing Slovenije (ZDM) organiziralo posvet s predstavniki Informacijske pooblaščenke, na katerem se bo govorilo najpomembnejših spremembah, konkretnih rešitvah in praktičnih napotkih s področja Varstva osebnih podatkov.

Ker je na omenjenem področju veliko odprtih vprašanj, se bodo na posvetu med drugim dotaknili naslednjih tem:

  • Osnove pri neposrednem trženju – Kdo in kdaj vam lahko posreduje podatke, kako jih lahko zbirate, kdaj lahko združujete različne baze podatkov?
  • Spremembe Zakona o elektronskih komunikacijah – Na kaj morate paziti pri trženju po telefonu ali elektronski pošti?
  • Nova zakonodaja o piškotkih – Kako urediti spletno stran, da bo skladna z zakonodajo?
  • Zavarovanje osebnih podatkov – Kako poskrbeti za zavarovanje osebnih podatkov, kako pri hrambi gradiva v digitalni obliki?

Praktičnih vprašanj je mnogo. Ker želijo v ZDM, da soustvarjate posvet, lahko posredujete vaša vprašanja na naslov info@zdms.org. Vprašanja bodo posredovana predstavnikom IP RS da se bodo lahko pripravili in odgovorili na posvetu. Navsezadnje raje investirajte v obisk posveta kot da vas doleti globa zaradi neupoštevanja zakonodaje. Posveta se kot posameznik udeležite za 99 EUR +DDV. Za podjetje znaša prijava le 159 EUR + DDV. Več na www.zdms.org.

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top