Borat, Bebo in Paris Hilton so bili najbolj iskani v letu 2006

MOUINTAIN VIEW, 20.12. Uporabniki spletnega iskalnika Google so v letošnjem letu največkrat iskali informacije o Boratu Sagiyevu, ki ga je ustvaril britanski komik Sacha Cohen, o družabnem omrežju Bebo in Paris Hilton. Veliko zanimanja je bila deležna tudi spletna stran Metacafe, ki konkurira strani Youtube, poroka Nicole Kidman in ločitev Paula McCartneya. (aNET)

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top