Prenovljeno iskanje Live Search

live_searchV okviru svojega razvoja spletnih storitev je Microsoft predstavil prenovljeni iskalnik Live Search, ki z novo različico prinaša izboljšane iskalne algoritme in boljše vertikalno iskanje po področjih, kot so zabava, nakupovanje, lokalne informacije in zdravje. S tem podjetje potrjuje svojo osredotočenost na zagotavljanje boljše iskalne izkušnje za končne uporabnike in oglaševalce.

Z novo različico se je za več kot štirikrat povečalo število indeksiranih strani, izboljšani so algoritmi razumevanja iskalnih poizvedb, preprostejše je prilagajanje poizvedb ter nov model pridobivanja informacij s spletnih strani. (Vir: aNET)

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top