Poročilo “Internet in slovenska država 2006”

LJUBLJANA, 18.12. Novo RIS-ovo poročilo »Internet in slovenska država 2006« razkriva mnenja mesečnih uporabnikov interneta o vlogi države pri razvoju interneta in storitev e-uprave. Poročilo kaže, da so uporabniki interneta z vlogo slovenske države pri razvoju interneta v splošnem zadovoljni. Vprašani menijo, da naj razvoj informacijske družbe postane pomembna strateška prioriteta v razvoju Slovenije, skoraj polovica pa si želi še več e-storitev državne uprave. (aNET) Več o tem…

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top