Google in Yahoo! najbolj priljubljeni spletni znamki

yahoo
Podjetje JupiterResearch poroča, da sta Google in Yahoo! najbolj priljubljeni spletni blagovni znamki, mladi pa se najbolj navdušujejo nad spletnim mestom MySpace. V svojem poročilu je podjetje ugotovilo tudi, da je pomembno, kako dejavni so posamezniki pri promociji blagovnih znamk, ki so jim blizu. Najbolj zaželeni so tako Applovi podporniki, saj jih kar 51 odstotkov trdi, da so zagovorniki blagovne znamke.
Več o tem…
(Vir: aNET)

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

One comment

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top