Google, Facebook, Linkedin, Google+ …

Ekskluzivno za prejemnike e-novic Nasvet.com – 10% POPUST ob prijavi s kodo “NASVET”

Socialna omrežja in največje podjetje v svetu spleta imajo pomembno vlogo v naših življenjih in nešteto priložnosti v trženju. Kaj se lahko naučimo iz socialnih omrežij in kako bomo z uporabo zelo osebnih sporočil pripravili strankam ustrezno komunikacijo, bodo razkrivali strokovnjaki na kongresu Direkt2012, ki bo 8. in 9. marca 2012 v Portorožu.

Prijavite se še danes in prihranite 10 % ob prijavi (vpišite kodo NASVET). Preverite tudi kako si zagotovite kar 100 EUR popusta ob prijavi. Oglejte si program DIREKT2012!
Kliknite za prijavo.

Predstavnik Googla Nikola Jellačič, bo na kongresu Direkt predstavil kako močno se je Google+ zasidral v naše vsakdanje življenje, kako pretvarja dnevne poslovne odnose iz realnega sveta na splet. Iz prve roke pa bomo lahko izvedeli kako namerava Google personalizirati izkušnjo uporabnikov prek svojih produktov.

Matej Špehar, največji poznavalec socialnih omrežij pri nas, ki upravlja s kar 43 Facebook stranmi in zajema skupno 582.801 uporabnikov, bo prikazal najuspešnejše primere komunikacije podjetij na socialnih omrežjih. Pri tem se večkrat srečujemo tudi z negativnimi komentarji uporabnikov, zato bodo več kot koristni nasveti kako se z njimi soočati.

Rok Hrastnik, izvršni direktor iPROMa bo na primeru prodajne akcije pospeševanja vozil BMW prikazal prodajno moč interneta, tudi za tako kompleksne nakupe, kot je nakup osebnega vozila. V 6-tedenski akciji so s pomočjo interneta prodali kar 107 od skupno 170 prodanih vozil.

Poleg že omenjenih, bodo z vami na 8. Srednjeevropskem kongresu DIREKT2012 še številni drugi strokovnjaki.

Prijavite se še danes in prihranite 10 % ob prijavi (vpišite kodo NASVET). Preverite tudi kako si zagotovite kar 100 EUR popusta ob prijavi. Oglejte si program DIREKT2012!
Kliknite za prijavo.

Zakaj se udeležiti kongresa DIREKT2012?

  • 5 mednarodnih predavateljev – iz prve roke boste lahko izvedeli trende s področij: spletnega in iskalnega marketinga, direktnega marketinga, lojalnostnih programov in humanitarnih akcij.
  • več kot 10 vrhunskih primerov dobre prakse – pridobili boste vpogled v tiste podrobnosti, ki ločujejo uspešne marketinške akcije od povprečnih,
  • informacije za prevetritev trženja v letu 2012 – kako lahko izboljšamo načine trženja z najnovejšimi trendi v Sloveniji in svetu,
  • srečališče vplivnih ljudi v direktnem marketingu na enem mestu – z nami bodo: Andy Owen, predstavnik Miles&More, Googla, poznavalci socialnih omrežij in še več ljudi, s katerimi lahko navežete dragocena poznanstva.
  • poučni, uporabni in poslovni dogodek za vse, ki izvajate marketinške akcije.

Za vse, ki verjamete, da lahko z dobrimi idejami in znanji naredimo korak naprej pri direktnem komuniciranju – potem se nam pridružite!

Klinite za prijavo na kongres DIREKT2012

 

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top