Facebook oglaševanje

Največje socialno omrežje, ki ga uporablja tudi več kot 820.000 Slovencev, ni namenjeno samo medsebojni komunikaciji s prijatelji ampak tudi učinkovitemu oglaševanju.

 

Zakaj oglaševati na Facebooku?

Natančno ciljanje, ki ga omogoča Facebook, se odraža v večji učinkovitosti oglasov. Le-ti dosegajo zaradi natančnega ciljanja veliko boljšo stopnjo klikov na oglase (ang. CTR), nižje cene na klik ter večje število konverzij (prodaj, zbranih e-naslovov, oddanih povpraševanj, ipd.).
Facebook namreč omogoča zelo natančno ciljanje, saj lahko ciljne skupine nastavljate po spolu, starosti, izobrazbi, interesih, lokaciji, itd.

Če želi npr. kozmetično podjetje na Facebooku oglaševati kremo proti gubam, lahko preprosto izbere opcijo, da se naj oglas prikazuje samo ženskam v starostni skupini od 45-55 let, ki jih zanimajo kreme kot so Vichy in Garnier.

Za vse oglaševalce je pomembno tudi to, da je možno meriti konverzije za vsak posamezen oglas posebej in da je možno izvajati različne oblike remarketinga.

Na Facebooku smo izpeljali že več kot 400 oglasnih kampanij. Kontaktirajte nas in se prepričajte v oglaševalsko moč Facebooka.

Če bi radi izboljšali profitabilnost vaše spletne strani ter pripeljali na spletno stran več potencialnih kupcev, nam pišite na naslov info@nasvet.com oziroma pokličite na številko 051/671-887.
facebook oglaševanje
top