Nasvet.com je Googlov partner Premier za leto 2022

google-partner-statusDigitalna agencija Nasvet.com s sedežem v Celju,  je dosegla status partnerja Premier za leto 2022 v okviru programa Google Partners. Nasvet.com zagotavlja storitve in strokovno znanje z naslednjih področij: Google Ads, Facebook, Instagram in You Tube oglaševanje, SEO – optimizacija spletnih strani. Celotno ponudbo podjetja si lahko ogledate na www.nasvet.com.

Februarja 2022 je Google prepoznal dosežke najuspešnejših partnerjev s področja digitalnega trženja po vsem svetu in jim podelil status partnerja Premier v okviru novega programa Google Partners. Za program Google Partners smo za leto 2022 predvideli spremembe, med drugim smo na novo opredelili, kaj je potrebno za pridobitev statusa partnerja Premier, in sicer z novimi in naprednimi zahtevami za sodelovanje v programu, in ponudili nove ugodnosti za partnerja Premier, s katerimi želimo podpreti rast in uspeh z Googlom Ads.

»Čestitamo našim partnerjem Premier za uvrstitev med 3 % najuspešnejših Googlovih partnerjev v Sloveniji. Ta podjetja resnično izstopajo, saj si prizadevajo razvijati strokovno znanje o izdelku, vzpostavljati odnose z novimi strankami in podpirati poslovno rast obstoječih strank. Še naprej jih bomo podpirali pri zagotavljanju uspeha strank v spletu.«
– Davang Shah, višji direktor, trženje v programu Google Ads

Podjetje Nasvet.com je del izbrane skupine partnerjev Premier v okviru programa Google Partners. Ta program je zasnovan za oglaševalske agencije in tretje ponudnike storitev, ki upravljajo račune Google Ads v imenu drugih blagovnih znamk ali podjetij. Program je namenjen nudenju pomoči podjetjem z zagotavljanjem inovativnih orodij, virov in podpore, da so lahko njihove stranke uspešne in širijo svojo prisotnost v spletu.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top