Activa z oglaševalsko kampanjo promovira varno spletno nakupovanje

yahooBanke članice sistema Activa so pripravile marketinško kampanjo, katere cilj je spodbujanje varnega spletnega plačevanja s karticami Activa Maestro in prenosnim čitalcem pri mladih. Ključna marketinška orodja, vključena v akcijo, so spletno mesto, spletne pasice, panoji v gostinskih lokalih, letaki ter tiskani in radijski oglasi. Slogan oglaševalske akcije »Samostojen. Svoboden. Varen. Vsepovsod.« odraža mobilnost, udobje in varnost pri plačevanju s plačilno kartico Activa Maestro na spletu. To sporoča tudi kreativna zasnova akcije, katere osrednji element sta Urban in Aljaž Valič, svetovna rekorderja v prostem preletu z jadralnim padalom.V času trajanja kampanje bodo v Activi komitentom in komitentkam katerekoli izmed bank članic prenosne čitalce ponudili po posebni promocijski ceni, prvim 200, ki bodo izpolnili obrazec na spletni strani, pa podarili. (Vir: aNET)

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top