SEO dogodek leta 2014

seo seminar Priznani slovenski SEO strokovnjaki iz podjetij Nasvet.com, Dominatus, Gorec, Optiweb in Studio Moderna vam bodo na 7 urnem seminarju predstavili vse skrivnosti optimizacije spletnih strani. Če si ne morete privoščiti, da bi 80% potencialnih kupcev namesto vaše spletne strani obiskovalo spletne strani vaših neposrednih konkurentov, potem vas vabimo na seminar Optimizacija spletnih strani na katerem boste med drugim izvedeli:

  • Kateri so najpomembnejši elementi vsebinske in tehnične optimizacije spletne stran?
  • Katere so najpogostejše napake zaradi katerih spletne strani ne dosežejo željenih pozicij na iskalnikih?
  • Kako sanirati izgubo pozicij, ki jih je povzočila posodobitev Googlovega algoritma Penguin?
  • Kakšne so osnove SEO pisanja splet oz. kako ustvariti zanimiva, privlačna besedila za spletne strani, ki so ustrezna tako za obiskovalce kot za Google?
  • Kako poteka napredna tehnična optimizacija spletnih strani in katera koristna orodja nam pomagajo pripeljati spletno stran do top pozicij na iskalnikih?
  • Kako zaslužiti z optimizacijo na globalnem trgu?

OGLEJTE SI PROGRAM SEMINARJA
Če se želite prebiti na prvo stran iskalnikov in izkoristiti ogromen potencial, ki ga prinašajo dobre pozicije, potem tega seminarja, na katerem boste na podlagi številnih praktičnih primerov in konkretnih napotkov izvedeli kako lahko pripeljete vašo spletno stran do top pozicij na iskalnikih že v nekaj tednih, preprosto ne smete zamuditi.

DARILO ZA VSE UDELEŽENCE SEMINARJA
Vsak udeleženec seminarja prejme brezplačen AdWords kupon v vrednosti 60 € za oglaševanje na Googlu!

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO
Zagotavljamo vam, da se vam bo investicija v seminar ob upoštevanju napotkov, ki jih boste dobili na seminarju povrnila že v nekaj tednih.

Ker smo v to prepričani, vam dajemo 100% garancijo na zadovoljstvo! Če s seminarjem ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar!

Kliknite in se prijavite še danes!

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top