Seminar Kako do učinkovite spletne strani?

kako-do-ucinkovite-sppletne-straniVljudno vas vabimo, da se udeležite seminarja “Kako do učinkovite spletne strani?” na katerem bo predavalo 9 vrhunskih strokovnjakov s področja internet marketinga. Seminar je namenjen vsem podjetjem, ki želijo spremeniti spletno stran v močno prodajno orodje.

Na seminarju boste na podlagi številnih nasvetov in praktičnih primerov dobili konkretne odgovore in rešitve na vprašanja kot so:

  • Kako se izogniti vsem čerem pri izdelavi ali prenovi spletne strani?
  • Kako s pomočjo učinkovitega internetnega trženja povečati prodajo?
  • Zakaj in kako optimizirati spletne strani da bomo dosegli top pozicije na iskalnikih?
  • Kako izboljšati pretvorbo obiskovalcev v kupce?
  • Kako izvajati uspešne oglaševalske akcije?
  • Kako izrabiti Facebook in ostala socialna omrežja sebi v prid?
  • Kako meriti učinkovitost spletnega oglaševanja?

Vse to in še več boste izvedeli 10. decembra na seminarju Kako do učinkovite spletne strani. Kliknite in se prijavite še danes!

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top