Delavnica: ABC trgovanja s kripto valutami | 17.3.2018 Celje

Si želite kupiti Bitcoine pa ne veste kako? Bi želeli imeti svoj trgovalni račun za trgovanje s kriptovalutami? Vas zanima kam in kako shraniti kupljene kriptovalute, da se jih ne morejo polastiti nepridipravi? Bi želeli investirati v ICO projekte, ki vam lahko prinesejo tudi nekajtisočkratne donose? Vabimo vas, da se 17.marca 2018 udeležite 3-urne delavnice o kriptovalutah, kjer boste dobili vse potrebne informacije, ki jih potrebujete za nakup Bitcoinov ali drugih kriptovalut, pridobili pa boste tudi znanje, ki je potrebno za vlaganje v ICO projekte.V živo si bomo pogledali tudi kako kupimo Bitcoine na borzi in kako jih prenesemo na varno v denarnico.

Na delavnici, vam bomo pojasnili kaj je blockchain in kakšne spremembe bo povzročil v svetu, predstavili vam bomo kripto borze in najzanimivejše kriptovalute, seznanili se boste z brezplačnimi aplikacijami, ki vam lahko olajšajo trgovanje, dobili boste dostop do virov na Facebooku,Twitterju, YouTubu in Telegramu, ki vam bodo pomagali pri izbiri najbolj potencialnih ICO projektov in kriptovalut. Oglejte si program delavnice ABC trgovanja s kripto valutami.

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top