Intervju: Radoš Skrt, gost radijske oddaje V.S. styling na radiu Fantasy

radoš skrt intervjuGost radijske oddaje V.S. styling na radiu Fantasy; je bil Radoš Skrt – specialist za internet, marketing in optimizacijo spletnih strani, lastnik internetno marketinškega portala Nasvet.com ter predavatelj na številnih konferencah in seminarjih s področja internet marketinga.

Radoš je strokovnjak, sosed, ki ga lahko srečate na ulic, jasen sogovornik, realen, kar je odlika redkih. V torek, 16.1.2018 je bil gost oddaje V.S. styling, na radiu Fantasy; 87,8; 91, 6 in 94,4 fm. Intervjuju lahko prisluhnite s klikom na povezavo.

Z Vladimiro Skale, voditeljico odaje, sta se pogovarjala o internetnem poslovanju, družabnih omrežjih, zakaj je prisotnost na internetu nujno pomembna, o pomenu spletnih  iskalnikov, prednostih Facebook oglaševanja, o “push” in  “pull” oglaševanju, remarketingu, nevarnostih, ki nam pretijo na družbenih omrežjih, nujnosti nenehnega izobraževanja, spremljanja trendov, ipd.

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top