Delavnica Roka Hrastnika

rok hrastnik Delavnica “Ekspresne nadgradnje spletnega mesta za resne internetne dobičke” , ki bo potekala 16.aprila v Ljubljani, bo 100% praktična, brez nepotrebne teorije, in bo temeljila zgolj na praktičnih primerih, “prej” in “potem” rešitvah ter konkretnih receptih za vaš posel. Ukvarjali pa se bomo tudi z vašimi primeri, ne le s primeri podjetij, ki nimajo z vami nič skupnega. Na delavnici, ki jo bo izvedel Rok Hrastnik, guru internetnega marketinga, boste spoznali:

  • Zakaj so vsa spletna mesta “prodajno pokvarjena” in kako jih popraviti
  • Kdo je največji uničevalec vašega spletnega mesta in kako ga odpraviti praktično čez noč
  • Kako do popolne ponudbe za obiskovalce vašega spletnega mesta, upoštevajoč logiko enostavnih in kompleksnih odločitev
  • Kako prav vsako pod-stran vašega spletnega mesta spremeniti v mogočno prodajno orodje

  • Kako enostavno in hitro povečati odziv na vaše spletno mesto s pravimi pospeševalci
  • Kako do idealne strukture spletnega mesta za vaš posel
  • Kako pisati za resno internetno prodajo
  • Kako optimizirati procese na spletnem mestu

Kdo je Rok Hrastnik?

Rok Hrastnik je internetni direktor v podjetju Studio Moderna d.o.o., kjer je odgovoren za celoten razvoj in rezultate internetne prodaje podjetja na vseh trgih srednje in vzhodne Evrope, pri čemer vodi ekipo več kot 80 internetnih tržnikov v regiji. Rok je prepoznan kot eden vodilnih strokovnjakov za neposredno trženje na internetu, v svoji karieri pa se že od začetka osredotoča na neposredno ustvarjanje prodajnih rezultatov s pomočjo prodajne moči interneta. Hkrati je v ZDA prepoznan kot največji svetovni strokovnjak za trženje z uporabo RSS, o čemer je tudi napisal in izdal knjigo v ZDA in na Japonskem. Je vsakoletni predavatelj na največjih svetovnih konferencah direktnega marketinga, kot sta letni konferenci ACCM in DMA v ZDA, na nemških konferencah direktnega marketinga (Direct Mail World, Teleshopping World …) in še drugih po svetu in tudi v Sloveniji.

Če vas zanima kako enostavno in hitro povečati odziv na vaše spletno mesto s pravimi pospeševalci, potem vsekakor ne smete zamuditi delavnice Ekspresne nadgradnje spletnega mesta za resne internetne dobičke, ki bo potekala 16.4.2010 v Ljubljani.

Zaznamki

top