Pomagajte zgraditi spletno hišo!

Pomagajte zgraditi hišo na internetnem zemljevidu in umestiti Slovenijo na zemljevid sveta. Na spletni strani InternetMap.info ima Vsak internetni uporabnik možnost dodajanja svoje spletne strani ali svojega bloga, ki se na zemljevidu prikaže v obliki zgradbe. Zaradi same izvedbe ideje je to še en dober način virusnega marketinga in pridobivanja zunanjih povezav, ki so potrebne za izboljšanje pozicij na iskalnikih.

Internet Map

Klikni na sliko!

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

One comment

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top