Kako narediti spletno stran iz njo zaslužiti?

zaslužekKolega Tomaž Gorec je napisal odličen praktičen priročnik o tem kako narediti spletno stran, kao privabiti obisk, kako pridobivati povezave do spletne strani z namenom pridobitve dobre pozicije na iskalnikih in kako s spletno stranjo zaslužiti tudi nekaj denarja.

Tomaž pravi: “Če imate spletno stran z dobro in zanimivo vsebino, ki ima veliko obiskovalcev, lahko dobro zasluţite. S pomočjo te elektronske knjige se boste naučili, kako narediti spletno stran in z njo zaslužiti.” Brezplačno e-knjigo dobite na naslovu http://www.zasluzek.org/brezplacna-eknjiga/

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top