Petki brez e-pošte

e-posta-produktivnostŽe nekaj časa se dobesedno utapljam v morju e-mail sporočil, ki dnevno priromajo v moj Inbox. Kljub temu, da se s podobnim problemom ukvarjajo tudi sodelavci in da smo že nekajkrat predlagali rešitve kako bi vsaj malo omejili e-poštni promet, je na žalost iz dneva v dan huje. Danes sem malo za foro analiziral moj Outlook. Ob spodnjih številkah se resnično vprašaš kam vse to pelje.

V nekaterih ameriških podjetjih so že začeli uvajati petke brez e-pošte. Na ta dan je dovoljena samo komunikacija prek telefona ali skypa. Dobra ideja ni kaj.

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Zaznamki

2 comments

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top