Nov oglasni format “video ohranjevalnik zaslona”

Iprom je razvil nov večpredstavni oglasni format »video ohranjevalnik zaslona«, namenjen dolgoročnemu utrjevanju prepoznavnosti oglaševalcev med uporabniki interneta. Format izkorišča vse prednosti video oglaševanja ter naprednega oglasnega formata »ohranjevalnik zaslona«, ki ga je podjetje predstavilo septembra lani. Nov oglasni format je s pomočjo programske rešitve Iprom AD Server za distribucijo, ciljanje in sledenje oglasnemu gradivu na spletu mogoče servirati po vseh sodobnih parametrih za ciljanje.

Oglasni format »video ohranjevalnik zaslona« se prav tako kot ohranjevalnik zaslona pojavi šele, ko je uporabnik na spletnem mediju dlje časa neaktiven. Takrat se uporabniku začne predvajati ponavljajoči oglasni video spot brez zvoka. Ob ponovni aktivnosti se oglas po krajšem času zapre. Če se uporabnik odloči, da bo prekinil zapiranje oglasa, si ga lahko z zvokom ogleda v celoti oziroma obišče oglaševalčevo spletno stran.

Oglas si je mogoče ogledati na spletni strani www.mediaiprom.com/video.

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top