Seminar: S TOP pozicijo na Googlu do bistveno večje prodaje

seo seminar ljubljanaPriznani slovenski SEO strokovnjaki vam bodo na 7 urnem seminarju, ki bo potekal 4.3.2016 v Brezovici pri Ljubljani, predstavili vse skrivnosti optimizacije spletnih strani.

Če si ne morete privoščiti, da bi 80% potencialnih kupcev namesto vaše spletne strani obiskovalo spletne strani vaših neposrednih konkurentov, potem vas vabimo na seminar Optimizacija spletnih strani na katerem boste med drugim izvedeli:

  • Kateri so najpomembnejši elementi vsebinske in tehnične optimizacije spletne stran?
  • Katere so najpogostejše napake zaradi katerih spletne strani ne dosežejo željenih pozicij na iskalnikih?
  • Kako sanirati izgubo pozicij, ki jih je povzočila posodobitev Googlovega algoritma Penguin?
  • Kakšne so osnove SEO pisanja splet oz. kako ustvariti zanimiva, privlačna besedila za spletne strani, ki so ustrezna tako za obiskovalce kot za Google?
  • Kako poteka napredna tehnična optimizacija spletnih strani in katera koristna orodja nam pomagajo pripeljati spletno stran do top pozicij na iskalnikih?

OGLEJTE SI PROGRAM SEMINARJA

Če bi želeli izboljšati pozicijo vaše spletne strani na iskalnikih, lahko kliknite tukaj.

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top