SEO dogodek leta 2015

seo-seminarPriznani slovenski SEO strokovnjaki iz podjetij Nasvet.com, Dominatus, Gorec, Optiweb in Studio Moderna vam bodo na 7 urnem seminarju predstavili vse skrivnosti optimizacije spletnih strani. Če si ne morete privoščiti, da bi 80% potencialnih kupcev namesto vaše spletne strani obiskovalo spletne strani vaših neposrednih konkurentov, potem vas vabimo na seminar Optimizacija spletnih strani.

Na seminarju, ki bo potekal 6.3.2015 v Brezovici pri Ljubljani, boste med drugim izvedeli:

  • Kateri so najpomembnejši elementi vsebinske in tehnične optimizacije spletne stran?
  • Katere so najpogostejše napake zaradi katerih spletne strani ne dosežejo željenih pozicij na iskalnikih?
  • Kako sanirati izgubo pozicij, ki jih je povzočila posodobitev Googlovega algoritma Penguin?
  • Kakšne so osnove SEO pisanja splet oz. kako ustvariti zanimiva, privlačna besedila za spletne strani, ki so ustrezna tako za obiskovalce kot za Google?
  • Kako poteka napredna tehnična optimizacija spletnih strani in katera koristna orodja nam pomagajo pripeljati spletno stran do top pozicij na iskalnikih?
  • Kako zaslužiti z optimizacijo spletne strani na globalnem trgu?

OGLEJTE SI PROGRAM SEMINARJA

Če se želite prebiti na prvo stran iskalnikov in izkoristiti ogromen potencial, ki ga prinašajo dobre pozicije, potem tega seminarja, na katerem boste na podlagi številnih praktičnih primerov in konkretnih napotkov izvedeli kako lahko pripeljete vašo spletno stran do top pozicij na iskalnikih že v nekaj tednih, preprosto ne smete zamuditi.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top