Prelevite se v internetnega prodajnega zmagovalca

rok hrastnik seminarPrisluhnite #1 strokovnjaku za internetno prodajo v Sloveniji! Vabljeni na seminar Roka Hrastnika, ki bo 27.junija v Brezovici pri Ljubljani. 15 let prakse internetnega marketinga, strnjenih v 7 ur praktičnih receptov, s katerimi boste zagotovljeno dosegli poslovno rast s pomočjo interneta.

Vsebina celodnevnega seminarja bo 100 % praktična, brez nepotrebne teorije in bo temeljila zgolj na praktičnih primerih, “prej/potem rešitvah” ter konkretnih receptih za vaš posel.

Na seminarju boste na podlagi številnih nasvetov in praktičnih primerov dobili konkretne odgovore in rešitve na vprašanja kot so:

  • Kako razumeti novega superpotrošnika in kako mu dejansko s pomočjo interneta prodati, ne glede na to, ali na internetu prodajate ali ne?
  • Kako razviti internetno strategijo, ki dejansko deluje?
  • Kakšni so garantirano delujoči postopki za prodajno optimizacijo spletnega mesta?
  • Kako izboljšati pretvorbo obiskovalcev v kupce?
  • Kako spremeniti spletno mesto v “prodajni stroj“?
  • Kakšnih je 10 zmagovitih nasvetov za dobičke preko email marketinga?

Kliknite in se prijavite še danes!

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top