Seminar Google AdWords novosti in napredna uporaba

adwords seminarVabimo vas na najbolj poglobljen seminar o oglaševanju na Googlu v Sloveniji! Seminar z naslovom Seminar Google AdWords novosti in napredna uporaba bo poteka 6. decembra v Brezovici pri Ljubljani.

Marko Penko, ki je eden izmed redkih strokovnjakov za iskalni marketing v Evropi s pridobljenim nazivom Google Certified Trainer, vam bo predstavil vse novosti Adwords oglaševanja, napredna orodja ter tehnike upravljanja oglasnih akcij kot tudi recepte za učinkovito optimizacijo spletnega oglaševanja.

V veliko veselje in čast nam je, da se je našemu povabilu odzval tudi Darko Dujič, direktor Google Adriatic, ki bo otvoril celodnevni seminar s predavanjem “Sledite svojim strankam: Multichannel model” .

Seminar Google AdWords novosti in napredna uporaba bo praktično naravnan. Na podlagi številnih primerov boste med drugim spoznali:

  • kako načrtovati oglasne akcije in kako izkoristiti potencial prikaznega (Display) omrežja
  • kako doseči najnižjo možno ceno na klik
  • kako ciljno oglaševati glede na demografske spremenljivke
  • kako enostavno in hitro povečati odziv na vaše spletno mesto s pravimi pospeševalci
  • katera napredna orodja in tehnike upravljanja nam lahko bistveno izboljšajo rezultate AdWords oglaševanja
  • kako nastaviti samodejno ciljanje
  • kako z remarketingom izboljšati konverzije na spletni strani
  • kako upravljati analitiko iskalnega marketinga

OGLEJTE SI PROGRAM SEMINARJA

Če želite uporabiti najbolj učinkovito obliko spletnega oglaševanja na profitabilen način, potem tega seminarja preprosto ne smete zamuditi.

Zagotavljamo vam, da se vam bo investicija v seminar ob upoštevanju napotkov, ki jih boste dobili na seminarju povrnila že v nekaj tednih.

Ker smo v to prepričani, vam dajemo 100% garancijo na zadovoljstvo! Če s seminarjem ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar!

Kliknite in se prijavite še danes!

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top