Seminar: Učinkovito trženje z e-pošto

seminar epostaVabimo vas, da se udeležite seminarja Učinkovito trženje z e-pošto, na katerem boste na podlagi številnih praktičnih primerov in konkretnih napotkov izvedeli kako izvajati dobičkonosne prodajne akcije preko e-pošte. Če želite izkoristiti ogromen potencial, ki ga prinaša uporaba e-pošte v poslovne namene, potem tega seminarja preprosto ne smete zamuditi.

Na seminarju, ki bo potekal 17.12.2010 v Ljubljani, boste med drugim izvedeli:

  • Katera pravna določila morate upoštevati pri e-marketingu?
  • Kako pridobivati e-mail naslove?
  • Kako napisati prodajno zanimiva in učinkovita sporočila?
  • Kako razviti dobičkonosno strategijo trženja z e-pošto?
  • Katere so največje napake slovenskih podjetij pri trženju z e-pošto?
  • Kako meriti učinkovitost akcij e-mail marketinga?

Zagotavljamo vam, da se vam bo investicija ob upoštevanju napotkov, ki jih boste dobili na seminarju povrnila že v nekaj tednih. Ker smo v to prepričani, vam dajemo 100% garancijo na zadovoljstvo! Če s seminarjem ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar!

Kliknite in se prijavite še danes!

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top