Novim strankam podarimo do 90€ za oglaševanje na Googlu

google adwords kupon 90 eurOb sklenitvi pogodbe za oglaševanje na Googlu vam bomo podarili posebno promocijsko kodo s katero lahko pridobite do 90 € za oglaševanje na Googlu! Koda velja samo za nove račune, ki niso starejši kot 14 dni.

Koda deluje tako, da vam pripiše v drugem mesecu oglaševanja z Googlom dobropis v istem znesku kot ste ga porabili v 1. mesecu, in sicer največ do 90 €.

Primer: če boste v 1. mesecu za oglaševanje na Googlu porabili 30 €, boste v drugem mesecu prejeli 30 € dobropisa. Če pa boste v 1. mesecu za oglaševanje na Googlu npr. porabili 140 €, boste v drugem mesecu prejeli 90 € dobropisa.

Te priložnosti se res ne splača zamuditi. Kontaktirajte nas še danes! Zakaj se splača oglaševati na Googlu si lahko preberete tukaj.

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top