Podarjamo vam kupon za oglaševanje na Googlu v vrednosti 100 USD

brezplačni kupon Ob sklenitvi sodelovanja vam podarimo promocijski kupon za oglaševanje v vrednosti 100 USD. Ponudba velja do 31.7.2010. Pogoj za pridobitev kupona je, da vaš Adwords račun ni starejši od 14 dni.

Prisotnost spletne strani na prvi strani Googla, ki je daleč najbolj priljubljen iskalnik tako v Sloveniji kot v svetu, je nujen pogoj za uspešno poslovanje prek interneta. Ker se okoli 80% vseh klikov na iskalnikih zgodi na prvi strani rezultatov iskanj, je še kako pomembno, da vas internetni uporabniki najdejo, ko v iskalno polje vnesejo eno izmed ključnih besed, ki so pomembne za vašo podjetje.

Na prvo stran rezultatov iskanj na Googlu se je možno prebiti v nekaj tednih s pomočjo optimizacije spletnih strani ali pa že v nekaj urah s pomočjo zakupa sponzoriranih povezav preko sistema Adwords. Več o prednostih oglaševanja na Googlu in o tem kako vam lahko pomagamo pri vzpostavitvi oglaševanja si lahko preberete s klikim na povezavo “Google oglaševanje“.

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Zaznamki

One comment

  • Kupon podarite, ampak to je za lansko leto,ali velja tudi za letošnje leto?l
    Lep pozdrav

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top