Google izbral pet slovenskih agencij za Premier partnerje 2023

Spletni velikan Google vsako leto najboljšim partnerjem podeli prestižen naziv, ki nosilcem omogoča, da svojim naročnikom nudijo ekskluzivne ugodnosti, ki jih druge agencije ne morejo.

NASVET.COM: ZARADI TOVRSTNIH NAZIVOV SE POVPRAŠEVANJE PREJ PRETVORI V POSEL
Digitalna agencija Nasvet.com, ki zagotavlja storitve in strokovno znanje s področij Google Adsov, Facebooka, Instagrama, You Tube oglaševanja in optimizacije spletnih strani, ima zadnji dve leti najvišji status Google Partner Premier 2023 – glavni partner leta 2023. »Zaradi teh nazivov ni večjega povpraševanja strank, je pa res, da se marsikatero povpraševanje prej pretvori v izveden posel, ker imamo zaradi številnih referenc in pridobljenih nazivov veliko večjo kredibilnost na trgu in posledično seveda tudi veliko večje zaupanje,« je za MM povedal mag. Radoš Skrt, eden od vodilnih strokovnjakov za optimizacijo spletnih strani in iskalni marketing v Sloveniji ter redni predavatelj na seminarjih in konferencah o spletnem marketingu.

google-partner-premier-2023

več na https://www.marketingmagazin.si/aktualno/google-izbral-pet-slovenskih-agencij-za-premier-partnerje-2023

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top