Kako do spletne strani, ki vam bo prinašala vsaj 300€ na mesec?!

adsense zaslužekTomaž Gorec vam bo na seminarju povedal kako se da v kratkem času in z minimalnimi stroški narediti spletno stran, ki vam bo mesečno prinašala 300€ ali več. Tomaž bo na seminarju podrobno razložil tudi kako deluje Googlov AdSense sistem za serviranje oglasov, katere oglase je pametno izbrati in kam na stran jih je najbolje umestii, da obiskovalci najbolj klikajo na njih.

Ker pa je potrebno na stran pripeljati tudi obiskovalce, bo Tomaž posvetil del predavanja tudi procesu optimizacije spletnih strani s pomočjo katere želimo pridobiti čim boljše organske pozicije na iskalnikih. Na seminarju, ki bo zelo praktično naravnan, boste med drugim izvedeli:

  • kako zaslužiti z spletno stranjo v angleškem jeziku
  • kako z WordPress-om zgraditi učinkovite Adsense strani
  • kako se lotiti optimizacije spletne strani
  • kako pisati SEO vsebino
  • vse o link building-u
  • kako pridobivati povezave s pomočjo plačljivih servisov
  • kako postaviti Google AdSense oglase na spletno stran
  • kako kupovati članke iz držav, kjer je poceni delovna sila (Indija, Filipini,..)
  • kakšne so ostale možnosti za zaslužek

Oglejte si program seminarja!
Zagotavljamo vam, da se vam bo investicija v seminar ob upoštevanju napotkov, ki jih boste dobili na seminarju povrnila že v nekaj mesecih. Ker smo v to prepričani, vam dajemo 100% garancijo na zadovoljstvo! Če s seminarjem ne boste zadovoljni, vam vrnemo denar!

Kliknite in se prijavite še danes!

Radoš Skrt

Mag. Radoš Skrt je specialist za Google in Facebook oglaševanje ter za optimizacijo spletnih strani (SEO). Je redni predavatelj na seminarjih in konferencah, ki obravnavajo tematiko internetnega marketinga.

V okviru svojega podjetja Nasvet.com je organiziral je tudi že več kot 50 seminarjev s področja internetnega marketinga (več na http://seminarji.nasvet.com).

Radoš Skrt je od leta 2016 tudi mednarodno certificirani DIMAQ master trener. Njegovo podjetje Nasvet.com ima že vrsto let status Google Partner ter pridobljene naslednje Googlove certifikate: Search Advertising, Mobile Advertising, Video Ads, Display Advertising, Shopping, Digital Sales.

Kliknite za podrobnejši opis referenc.

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top