Polona Kisovec navdušila s prvo delavnico pisanja učinkovitih prodajnih besedil

kisovec polonaPolona Kisovec, ki se uvršča med najboljše pisce prodajnih besedil v JV Evropi, navdušila s prvo delavnico pisanja učinkovitih prodajnih besedil. Vse to v eni osebi združuje Polona Kisovec, ki s svojim delom dokazuje, da je  strokovnjakinja za uporabo neposrednega trženja v praksi. Polona Kisovec je direktorica in lastnica uspešnega podjetja za donosno trženje, 121 marketing d.o.o. Že več kot 10 let s stroškovno učinkovitim trženjem podjetjem iz različnih panog, tako pri nas kot v tujini, pomaga dosegati nadpovprečne prodajne uspehe. Polona med drugim velja za eno najboljših tekstopiscev-prodajnopiscev v JV Evropi. 

Kljub časovni stiski je na željo posameznikov in podjetij osnovala prvo praktično delavnico za pripravo prodajnih besedil pri nas. Polona vsakega posameznika usposobi za samostojno pripravo prodajnih tekstov. Za razliko od ostalih tovrstnih delavnic, Polona Kisovec izhaja iz prakse, saj si nenehno pridobiva nova znanja s področja direktnega marketinga, v zadnjem času tudi nevromarketinga, znanje pa uspešno uporablja pri pripravi marketinških rešitev za različna podjetja in panoge. Vsem udeležencem delavnic za pripravo prodajnih besedil tako lahko iskreno podaja izkušnje iz prakse, svoj način razmišljanja, taktike, kako predvideti, kakšen tekst bo bolje deloval, primere najbolj prodajanih besedil, način vživljanja v kupca, nevromarketinške ugotovitve za pripravo ponudb, najbolje delujoče naslove in še več.

polona kisovec

“Predavanje Polone Kisovec je bilo, ne samo podano na zanimiv način, ampak je bilo tudi nadvse poučno. Končno imam nekaj novih orodij in smernic, s katerimi si zelo koristno lahko pomagam pri pisanju oglasov.  Polona Kisovec nam je razkrila veliko prodajnih “trikov”, za katere sem izvedela prvič. Nekateri so le potrdili dosedanjo prakso, kar je vsekakor zelo pomembno, ker se lahko prepričam o pravilnosti poti, ki sem jo pri pisanju kreativ ubirala do sedaj. Skratka, Polonine nasvete že pridno uporabljam pri svojem delu, kar nedvomno veliko pove. Posebej pa bi pohvalila Polonino karizmatičnost in praktične naloge, ki smo jih tekom predavanja opravljali. Neprecenljivo je videti svoje napake in ponujene rešitve,” je povedala Ana (PR in spletni marketing), ena izmed udeleženk prve delavnice za pisanje učinkovitih prodajnih besedil Polone Kisovec.

Ni ravno od muh, sestaviti najuspešnejša prodajna sporočila, zmagati med več kot 70 najboljšimi strokovnjaki v Sloveniji, biti preizkušen v različnem znanju marketinga ter v času recesije na noge postaviti lastno marketinško podjetje.

Po priporočilu je Polono Kisovec za pripravo marketinških materialov najelo celo eno izmed največjih in najvplivnejših ruskih podjetij. V letu 2014 pa je Polona Kisovec začela poglobljeno sodelovati z uveljavljeno ameriško marketinško agencijo.

“Škoda, da Polone nismo poznali že prej. Prihranjena bi nam bila marsikatera napaka ter veliko evrov, ko smo se lotevali marketinga in prodaje za našo blagovno znamko,”dodaja Marko (razvoj blagovnih znamk in spletne prodajalne)eden izmed zadovoljnih naročnikov, ki sodelujejo s Polono Kisovec.

polona kisovec delavnica pisanje-besedil

Zaznamki

Dodaj odgovor

Your email address will not be published.

top