Internet storitve

Optimizacija spletnih strani

90% obiska pride na vašo spletno stran prek iskalnikov. Če vas ni med prvimi zadetki, bodo vaše potencialne stranke obiskovale spletne strani vaših neposrednih konkurentov. Z našo pomočjo lahko pridete do prvih pozicij na iskalnikih in s tem do znatno večjega pritoka potencialnih strank na vašo spletno stran.
Več na http://www.optimizacija-strani.si

Google AdWords oglaševanje

Oglaševanje na iskalnikih s pomočjo sponzoriranih povezav je lahko zelo učinkovito in dobičkonosno. Pogoj za to je da se ga lotite pravilno. Mi vam lahko pomagamo! Nudimo vam pomoč pri izbiri ključnih besed, pripravo kreativnih rešitev, načrtovanje ter celovito upravljanje oglaševalskih akcij kakor tudi analizo učinkovitosti.
Več na http://www.googleoglasevanje.com

Seminarji in delavnice

Izvedba seminarjev s področja internetnega marketinga: Kako do učinkovite spletne trgovine?, Oglaševanje na internetu, Načrtovanje spletnih strani, Optimizacija spletnih strani, Delavnica pisanje učinkovitih prodajnih besedil, Internetna analitika, Facebook oglaševanje, itd.
Več na http://seminarji.nasvet.com

Izdelava spletnih strani

Izkoristite naše 15 letne izkušnje na področju načrtovanja, izdelave, promocije in optimizacije spletnih strani. Oblikujemo in izdelamo vam lahko enostavne, uporabne in privlačne spletne stran.

Facebook oglaševanje

Največje socialno omrežje ni namenjeno samo komunikaciji ampak tudi učinkovitemu oglaševanju. Facebook namreč omogoča daleč najbolj učinkovito segmentiranje vaših potencialnih strank. Ciljne skupine lahko nastavljate po spolu, starosti, izobrazbi, interesih, lokaciji, itd; Za vse oglaševalce je pomembno tudi to, da je možno meriti konverzije za vsak posamezen oglas posebej, da je možno izvajati remarketing, itd. Na Facebooku smo izpeljali že več kot 300 oglasnih kampanij. Kontaktirajte nas in se prepričajte v oglaševalsko moč Facebooka.

 

Analiza spletnih strani

Želite na spletno stran privabiti več obiskovalcev, izboljšati učinkovitost poslovanja, povečati prihodke, doseči večjo prepoznavnost vašega podjetja, graditi dolgoročne odnose z vašimi strankami,… pa ne veste kako?

Svetovanje

Dovolite, da vam pomagamo pri doseganju optimalnih rezultatov spletnega nastopa. Svetujemo vam lahko že v samem procesu načrtovanja spletnih strani kakor tudi pri njihovi promociji. Izdelava trženjsko-komunikacijskih strategij, načrtovanje oglaševalskih akcij, upravljanje oglaševalskih akcij na iskalnikih Najdi.si in Google.com, svetovanje pri načrtovanju in izvedbi e-mail marketing kampanij,..

top